Maribo Skakklub

Maribo Skakklub har klubhus på Spejdervænget 4 i Maribo.

Klubhuset, der er stillet til rådighed af Lolland Kommune, ligger idyllisk med god udsigt til eng.

Vi har klubaften hver onsdag. Som medlem kan du deltage i såvel Maribo Skakklubs egne turneringer som andre klubbers turneringer.

Maribo Skakklub deltager med flere hold i årlige turneringer med andre klubber i det der tidligere udgjorde Storstrøms og Vestsjællands amter.

I perioder har vi også undervisning for alle, der gerne vil lære at spille skak.

Vidt du vide mere om klubben kan du, så se nærmere på klubbens hjemmeside Maribo Skakklub - www.mariboskakklub.dk

Du kan også vælge at kontakte klubbens formand, Finn Kristiansen, via e-mail finnskak@gmail.com eller telefon 54 78 11 03 (fastnet, hvorfor SMS IKKE kan benyttes)

Maribo Skakklub

Spejdervænget 4, 4930 Maribo