Læs tidligere udsendte nyhedsbreve

Hallen i Horslunde er klar til brug

Oprettet: 20.08.2021

Ravnsborg Hallen i Horslunde er igen klar til brug, efter at være lukket ned de seneste måneder. Holeby Hallen er fortsat lukket, men der er en forventning om åbning i slutningen af uge 35.

Læs mere om nedlukningen i tidligere nyhed fra 10. august 2021:

Skolehaller i Holeby og Horslunde er fortsat lukket

Oprettet: 10.08.2021

I dag er der atter gang i de lollandske folkeskoler, og i både Holeby og Horslunde kan elever og forældre ånde lettet op. På de to skoler blev en del af bygningerne spærret af 1. juli, da der blev fundet skader på facadeelementerne. Søndag meddelte Lolland Kommune, at langt de fleste af skolebygningerne er blevet sikret.

I Horslunde Landsbyordning er alle skolebygninger sikret og klar til brug, meddelte kommunen, mens det samme næsten er gældende i Holeby Landsbyordning.

"Dog er der en bygning i to plan, som kræver ekstra undersøgelser og derfor fortsat er spærret af. Det samme gælder en del af den atriumgård, der støder op til bygningen. Bygningen huser dog primært faglokaler, og de almindelige klasseværelser, kontorer med mere er derfor ikke berørt," skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Til gengæld er hallerne ved de to skoleafdelinger ikke klar til genåbning. I Horslunde afventer man, at hallen bliver frigivet, hvilket forventes at ske indenfor de næste par uger, mens det i Holeby forventes at tage et par måneder mere, før hallen er sikret.

Udover de to folkeskoler har Lolland Kommune også sikret den tidligere folkeskole i Hunseby, der i dag huser kommunens STU-tilbud.