Læs tidligere udsendte nyhedsbreve

Lukning af faciliteter

Oprettet: 01.07.2021

Der er her til morgen konstateret bygningsskader på skoler og sportshaller i Holeby og Horslunde, hvilket betyder, at faciliteterne er helt lukket af for al adgang, og man ikke må krydse de entreprenørhegn, der er opstillet.

Nærmere om information vil komme indenfor de næste par uger, men indtil I hører nærmere er nedenstående lokaliteter helt lukket for brug:

  • Holeby Landsbyordning
  • Holeby Hallen
  • Horslunde Landsbyordning
  • Ravnsborg Hallen (inkl. gymnastiksal og kulturlokale)

Opdatering i sagen 9. juli 2021:

En undersøgelse har vist, at de skadede facadeelementer kan repareres med en midlertidig løsning, uden at det kræver en større renovering her og nu. Lolland Kommune forventer derfor, at en stor del af de lukkede bygninger vil være klar til brug igen til skolestart. En undersøgelse skal senere afdække eventuelle langsigtede løsninger.

De nødvendige materialer og arbejdskraft er fundet, teknikken er testet og arbejdet er allerede i fuld gang. Det er håbet, at de fleste af bygningerne i både Holeby og Horslunde vil være klar til at brug igen, når skolerne åbner i begyndelsen af august.

Dog vil Ravnsborghallen og Holebyhallen fortsat været lukket i noget tid endnu, ligesom der i Holeby Landsbyordning også er en bygning i to etager, som kræver en større undersøgelse.

Læs hele pressemeddelelsen her.